Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

diumenge, 1 d’agost del 2010

Casualitat?



Rajoy, de vacances amb el toro d'Osborne

El líder del PP anuncia que marxa a descansar amb un vídeo en plena carretera que subliminarment s'obri i es tanca amb l'estampa taurina

Promet tornar “disposat a presentar batalla”

Viatja en cotxe sense cinturó


En un minut i quinze segons que dura el vídeo, Rajoy no esmenta ni la prohibició dels bous a Catalunya aprovada dimecres al Parlament ni la proposició de llei que ha registrat al Congrés per declarar les corregudes com a bé d'interès cultural i preservar-les a tot l'Estat. No obstant això, delega la nitidesa del missatge protaurí a la força del símbol d'Osborne, primer en un to més subliminal i més tard gràcies a un abús del zoom gens sibil·lí.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta persona és la que pot arribar a governar-nos? En la meua humil opinió, ni Zapatero ni Rajoy donen el perfil per a ser President d'Estat.

Anònim ha dit...

Mal perdre per part dels partidaris de les corregudes de bous a Catalunya. La primera resposta violenta per part dels pro-taurins no s'ha fet esperar. I aquesta vesprada, el torero Enrique Guillén s'ha personat amb diversos defensors de les corregudes a la seu d'Esquerra a l'Eixample. Guillén i els pro-taurins han increpat als militants d'Esquerra i de les JERC que hi havia en aquell moment, i els han amenaçat de propinar-los un atac amb violència. En tot moment, els pro-taurins no han parat de proferir insults contra Esquerra i els nacionalistes.

Anònim ha dit...

Primer és el bou. Després la seguretat. De tota la vida!

Anònim ha dit...

La vida de qui?

Anònim ha dit...

De Mariano Rajoy, Almenys, ixa és la imatge que dona.