Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 19 d’agost del 2010

Josep Lluís Bausset fa hui 100 anys. ¡Felicitats, mestre!




El valencianista històric Josep Lluís Bausset fa 100 anys hui dijous 19 d’agost. L'activista centenari dinarà hui amb els amics de la Tertúlia del Dilluns en la platja de Piles (l'Horta de Gandia), on passa sempre l’estiu. I de vesprada, celebrarà l'aniversari amb la família. Fa un any que Bausset no deixa de rebre homenatges, com ara els que li varen retre ACPV, el món de la pilota i la Societat Coral el Micalet, dels quals hem anat informant puntualment. Des de Valencianisme.com, també hem tingut l'enorme honor d'haver-lo entrevistat i hem publicat un recull d'articles seus recents. Ell, poc amic de tants honors en ocasió del seu centenari, contesta que el seu únic mèrit és “no haver-me mort”.
Compromís inquebrantable amb el país i, per damunt de tot, humilitat. Dos grans lliçons de les quals convé que tots prengam nota.

2 comentaris:

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Moltes felicitats!!

Anònim ha dit...

Eixe gran homenot que és Josep Lluís Bausset va complir, 19 d'agost, 100 anys i els seus amics de la tertulia dels dilluns allí estiguerem, amb ell i la seua família. Des del BLOC volem sumar-nos, una vegada més a l'homenatge.
Per conéixer millor la vida i obra de Bausset, podeu consultar un excel•lent article del seu biògraf, Santi Vallés, que es publica al llibre de les festes majors de l'Alcúdia, el poble de Bausset.

http://picam.info/wp-content/uploads/bausset-festes.pdf

Joan-Carles Jover