Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 30 d’agost del 2010

Inscriu-te a la Trobada Nacionalista 2010

Ja podeu inscriure-vos a la Trobada Nacionalista de Tardor de 2010. La trobada tindrà lloc del 24 al 26 de setembre a l'alberg Finca Massarra de Bocairent.


Com tots els anys hem organitzat la “Trobada Nacionalista”, l'espai de participació i formació del BLOC JOVE. Aquest any parlarem de la participació juvenil, les polítiques de joventut i les noves tecnologies, tot això amb l'objectiu d'apropar els representants públics a la joventut i fer un intercanvi d'idees i opinions, per tal de construir el País des de la joventut!





On és?



La jornada tindrà lloc a l’alberg Finca Massara de Bocairent (a l’entrada de Bocairent per la CV-81) www.granjaescuelamariola



Qui pot vindre?



Qualsevol jove que ho vulga, no és necessari ser militant; pots ser simpatitzant, un jove curiós, que un amic t’embolique perquè vingues... Solament has de tenir ganes de participar, formar-te i passar-ho bé!



Quant costa?



La inscripció costa només 20 € i en el preu estan inclosos tots els desdejunis, sopars, dinars i l’allotjament dels dos dies.



Com inscriure’s?



Emplena el formulari i fes l’ingrés dels 20 € al núm. de compte: 2077-0075-10-1100925442 de Bancaixa.

És molt important que, en fer l’ingrés o la transferència, ens indiques en el motiu el teu nom i cognoms. El període d'inscripció acaba el 17 de setembre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sona interessant! Miraré a vore si estic disponible.

Anònim ha dit...

Endavant joves, endavant!
Joan-Carles Jover