Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 30 d’agost del 2010

LES FESTES 2010 FINALITZEN

Hem de felicitar totes les entitats organitzadores i patrocinadores que han fet possible que les festes 2010 s'hagen desenvolupat amb tota normalitat. Especialment hem de donar la nostra enhorabona a les associacions culturals que han donat cabassos de bon saber fer, d'il·lusió i de ganes de festa. Agraïments a totes les dones i homes que ens ho han fet gaudir.

Un any passa molt prompte i les festes del 2011 són a tocar. Algunes propostes ens agradaria fer a l'Equip de Govern que aleshores tinga la responsabilitat. Hem de tindre la capacitat de presentar el poble NET. La gran quantitat de mosques, i altres insectes, és producte de la brutícia. Cal no soles agranar els vials i les voreres. Són especialment lamentables els endemà d'un acte festiu en què l'element gastronòmic és present.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal solucionar-ho.

Anònim ha dit...

Alguns veïns hem iniciat la neteja personal del trocet de vorera més pròxim a la nostra vivenda. Cal que els serveis que hauriem de rebre de l'administració pública local ens els busquem cadascú pel seu compte?
Això no és la destrucció de l'Estat del Benestar, sinó va més enllà: la destrucció de la societat que naix amb l'anomenada Revolució Francesa.
Vergonya, senyors (i senyores), vergonya.
Joan-Carles Jover

JUAN JOSE VILLANUEVA ha dit...

En lo que respecta a les festes,que opineu del problema de tenir dues bandes de música en un poble tan xicotet?