Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 3 d’agost del 2010

PER GOVERNAR UN POBLE CAL TAMBÉ GESTIONAR ELS RECURSOS HUMANS


Algú ha pensat que els regidors i regidores o fan tot sols? Que els carrers es netejen ells o que les reparacions van ells personalment i les fan? Algú pensa que quan demanem un certificat a l'Ajuntament els senyors i senyores regidors i regidores el redacten, el registren i ens ho entreguen? Doncs, clar que no.



A l'Ajuntament hi han uns treballadors i treballadores, personal públic, que fa estes i altres tasques. El que ocorre és que estan mal pagats, no estan motivats, treballen en condicions pèsimes de seguredat i davant els riscos laborals i, a més a més, ara pareix que en lloc de gestionar els recursos humans l'opció és provocar tensions i malestar.



El BLOC d'Almàssera s'ha possat en contacte amb el Sindicat de Treballadors de l'Administració (Intersindical Valenciana) i ens han contat coses que ens han deixat perplexos, quan no avergonyits.



A Setembre, ara l'Alcaldessa ho podria considerar una descortesia, hem de preguntar-li, per Registre d'entrada (encara que ens gestione molt bé allò del Silènci administratiu), pel Pla d'Emergència i Evacuació de cadascun dels centres i locals que té l'Ajuntament; pel Manual de Bones Pràctiques en la prevenció de Riscos Laborals del personal públic (funcionari, personal laboral i personal eventual); pel Catèleg de Llocs de Treball (com si no gestionen els recursos humans?); pel Pla de Formació contínua del personal públic; pel sistema de retribucions de l'Ajuntament per al seu personal públic; pel Conveni Col·lectiu que està sent aplicat al personal laboral; per la O.P.O.



Deixem totes estes preguntes, com deures d'estiu, a l'Equip de Govern. Perquè, a Setembre tenen que tornar a examinar-se. Apa! Que l'examen ja el saben. No es podran queixar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Les traballadores estan molt deprimides i alguns funcionaris ja han pegat a fugir

Yo mismo ha dit...

Estoy muy descontento con la labor de los funcionarios del Ayuntamiento. Por favor, pido soluciones.

Anònim ha dit...

Personalment, si que he sentit al carrer comentaris com el de "Yo mismo", però desconeixïem les causes.
Avore si posem solucions.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

En un col·lectiu ampli com és el del personal públic de la nostra Corporació Local, podem trobar-ne persones que no estiguen a l'altura de les circumtàncies. Però, cal dir que la qualificació mitjana que jo pose als treballadors i treballadores públic del nostre Ajuntament és molt alta.
No hi ha desinterés pel seu treball,hi ha falta de criteris polítics que seguir i que altres han de possar-los.
No hi ha ineficàcia en la seua actuació pública, sinó falta de recursos, de mitjants i, fins i tot, d'autonomia per una gestió eficient.
Joan-Carles Jover