Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 13 de setembre del 2010

EL BLOC PREGUNTA

1. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera té actualitzat el Pla d’Emergències i Evacuació per a cadascun dels centres o locals que la Corporació té oberts i en funcionament.
2. Que ens informe si este Pla compta amb el vist i plau de la Junta de Personal de l’Ajuntament.
3. Que ens informe què tècnic ha elaborat este Pla.
4. Que ens informe si este Pla és d’accés públic; és a dir, si qualsevol ciutadà pot sol•licitar una còpia; i, si és així, quin és el procediment.
5. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera té editat el Manual de Bones Pràctiques en la Prevenció de Riscos Laborals de l’Empleat Públic Municipal
6. Que ens informe si este Manual esta convenientment actualitzat; i si és així, quina és la darrera data d’actualització.
7. Que ens informe si este Manual compta amb el vist i plau de la Junta de Personal de l’Ajuntament.
8. Que ens informe què tècnic ha elaborat este Manual.
9. Que ens informe si este Manual és d’accés públic; és a dir, si qualsevol ciutadà pot sol•licitar una còpia; i, si és així, quin és el procediment.
10. Que ens informe si este Manual és d’accés públic per a la plantilla de l’Administració Local; és a dir, si qualsevol empleat públic de l’Ajuntament d’Almàssera; i, si és així, quin és el procediment.
11. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera compta amb el Registre de llocs de treball que determina l’article 47 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de Juliol de la Generalitat.
12. Que ens informe si aquets Registre pot ser consultat i quin és el seu procediment.
13. Que ens informe si la Junta de Personal de l’Ajuntament està assabentada per mitjà de notificació oficial sobre este Registre.
14. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera compta amb un Pla de Formació Continua per al Personal empleat públic de l’Ajuntament de l’any 2010 i de l’any 2011.
15. Que ens informe si aquets Pla pot ser consultat i quin és el seu procediment.
16. Que ens informe si la Junta de Personal de l’Ajuntament està assabentada, per mitjà de notificació oficial sobre este Pla.
17. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera compta amb un Sistema de Retribució per al Personal empleat públic de l’Ajuntament, segons determina l’article 73 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de Juliol, de la Generalitat.
18. Que ens informe si aquets Sistema pot ser consultat i quin és el seu procediment.
19. Que ens informe si la Junta de Personal de l’Ajuntament està assabentada, per mitjà de notificació oficial sobre este Pla.
20. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera compta amb un Sistema de Gestió dels Recursos Humans del empleat públic de l’Ajuntament, segons determina l’article 149 i següents, i l’article 153 i següents, de la Llei 10/2010, de 9 de Juliol, de la Generalitat.
21. Que ens informe si aquets Sistema pot ser consultat i quin és el seu procediment.
22. Que ens informe si la Junta de Personal de l’Ajuntament està assabentada, per mitjà de notificació oficial sobre este Pla.
23. Que ens informe, sobre el personal laboral, quin és el Conveni Col•lectiu que en l’actualitat està sent aplicat.
24. Que ens informe si l’Ajuntament d’Almàssera compta amb una Oferta Pública d’Ocupació segons els criteris que determina l’article 46, de la Llei 10/2010, de 9 de Juliol, de la Generalitat.
25. Que ens informe si la Junta de Personal de l’Ajuntament està assabentada, per mitjà de notificació oficial sobre esta OPO.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La faena no és curta però volem estar informats.

Anònim ha dit...

És que teniu un amic entre els treballadors de l'Ajuntament?

Per què no pregunteu per les retribucions extra que se li està pagant a la Policia Local?

O pels diners que han cobrat per treballar a les festes els "nebots" de la 1. Tinent-alcalde

Anònim ha dit...

Les hores extra crec que es paguen per llei, o no?

TReballar, siga en festes o no, també es cobra. O això va de franc?

Preguntar per la gestió d'un recurs, com són els recursos humans, és ser partidista i agranar cap a casa?

Siguem seriosos.

Anònim ha dit...

Perquè hem de ser menys seriosos que vosaltres?

Us sembla normal que es paguin més d'1.500€ a alguns familiars per ajudar a les festes?, en menys d'1 setmana. A més del seu sou mensual.

Heu preguntat en els plens per la productivitat de la Policia?, i si la seua motivació és la correcta, o respon a pressions a l'Alcaldia. O potser és que no apareixeu per allí.

Vos sembla normal que un partit polític que vol governar a Almàssera no hagi anat a cap dels Plens de l'Ajuntament.

Siguem seriosos

Anònim ha dit...

L´últim comentari es totalment correcte.

Mai se vos veu per l´Ajuntament i lo de la Policia es un problema que no esteu tratant amb la importancia que mereix

Joan-Carles Jover ha dit...

Si els veïns i veïnes d'Almàssera, a les properes eleccions, ens donen els suficients vots no sols acudirem als Plens com a Regidors i Regidores sinó també impulsarem noves formes de fer política. La participació, la transparència, la generació d'un clima de cooperació i la suma (i no la divisió) en el disseny de les polítiques estratègiques locals.