Cada un dels habitants d'Almàssera hauríem de pagar 4.049,46 euros per poder saldar el deute que acumulen les administracions de la Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació. Cal sumar-hi, doncs, la corresponent de l'Administració Central.
No alarmem-nos. Pagar pagarem, això segur. Però, com si no eixirem de la crisi econòmica? A més a més, tindre dèficit públic no és dolent per se. El que resulta insuportable és que es malbaraten els ingressos (els imposts), que la despesa corrent siga descontrolada, o que es tinguen visions de curt termini i no es fasen inversions estratègiques. Això si que és dolent.
Alarmem-nos, no perquè en temps de greu crisi econòmica l'Ajuntament d'Almàssera s'haja endeutat un 13,9% més al 2009 respecte del 2008, si no perquè el destí d'este deute no ens servirà en el futur per eixir-nos millor de com entrarem.
Alarmem-nos, no perquè en temps de greu crisi econòmica l'Ajuntament d'Almàssera ha arribat a 3.488.000 euros, si no perquè una part molt important d'este deute va ser produït quan la crisi econòmica no era entre nosaltres i, per tant, la gestió va ser nefasta, aleshores.
Tal vegada els partits que tingueren representació a la Corporació Municipal haurien d'explicar al veïnat com pensen solucionar tot este maldecap.
5 comentaris:
Tant de bó es solucione.
Crec que esteu equivocats.
Aquest deute municipal és el que s'ha declarat als bancs, falta el deute als proveïdors i les trampes comptables que diuen que s'han fet.
Tot per culpa dels forats deixats per UV
Fora bo, i molt interessant, que també es donaren dades, qui les tinga, sobre aqueix deute als proveïdors, no?
Parlar amb la Interventora o la Tresorera de l'Ajuntament no costa gens.
Segur que us faciliten les darreres dades i les podeu publicar en el vostre Blog les dades, i demostrar que realment us interessen els problemes del poble; si no col·laboreu en la desinformació generalitzada que tenim.
Això sí, cal aparèixer per l'Ajuntament.
Les peticions han sigut fetes. No una o dos vegades, sino moltes més. I s'ha fet fent servir els procediments normatius i reglamentaris: dirigint-se a l'alcaldia i introduint-les per registre d'entrada.
Una gestió transparent dels afers públics és respondre al que els ciutadans, i els partits polítics, formulen com a preguntes. També l'equip de govern local podria "penjar" la informació a la web de la Corporació Municipal; però no és més fàcil dir que els demés no informen.
Publica un comentari a l'entrada