Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 6 de setembre del 2010

Fran Ferri: “Ja és hora que unim totes les xicotetes primaveres i fem veure aquest país que rebrota”

El secretari general del BLOC JOVE va apuntar a Canals la necessitat “de mirar més enllà de l'estructura del partit” i va explicar que en el projecte de país calia sumar totes les petites i grans aportacions que caminen en la mateixa direcció.





Fran Ferri va participar a l'acte de divendres passat a Canals que va tenir lloc per presentar la campanya sobre participació ciutadana del col·lectiu local del BLOC. El canalí va cloure l'acte, com a candidat del BLOC JOVE a la Coalició Compromis a les properes eleccions de 2011. En la presentació van intervenir el secretari comarcal de la Costera, Vicent Muñoz; Fermí Pérez i Peris, Secretari d’Organització del BLOC de Canals; i Joan Carles Pérez i Pastor, regidor del BLOC a l'Ajuntament de la localitat.
A unes setmanes de la celebració de la Trobada Nacionalista, que abordarà aspectes com la participació ciutadana i el paper dels joves en la política, Ferri va explicar que, a dia de hui, la joventut té dues opcions:“acomodar-se en un sistema on molts no ens sentim representats o buscar noves fòrmules que ens connecten amb la gent i amb la societat de base i intentem innovar”“Capgirar la política”, va apuntar el canalí, com està fent-ho la Coalició Compromís a les Corts i en molts municipis valencians.

“Els joves del BLOC tenim l'obligació de mirar, fins i tot, més enllà de l'estructura del partit. D'eixir a buscar a l'encontre els joves amb expectatives d'alguna cosa, els qui es troben desorientats i desencantats; i els qui creuen que aquest sistema no els representa...”. Ferri va concretar que els joves valencianistes tenien l'obligació “d'intentar bastir ponts i oferir pactes als joves associats i no associats”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Endavant també Bloc Jove!