Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 13 de setembre del 2010

Una agressió feixista



Han sigut permanents els atacs i agressions contra bens i persones del Bloc Nacionalista Valencià (BLOC) i, durant el que portem d'any 2010, són moltes les seus del partit valencianista que han patit la infames pintades a les seues façanes, trencadisses del panys en portes i finestres i, fins i tot, xicotets incendis, etc. Tot aquest comportament induït, executat i emparat pels enemics de la democràcia i del sentit comunitari de la convivència en llibertat. Seus com les d'alzira, Alcoi, Meliana, Godella, Llíria, Castelló de la Plana, Albarat dels Sorells o la pròpia Seu Nacional a València ciutat coneixen ben bé com són estes agressions feixistes.

És trits que aquest atacs, que no han deixat de produir-se mai, no hagen despertat la solidaritat cap la víctima i el rebuig unànime entre els mitjans de comunicació i els partits polítics democràtics. Per sort, si que ho ha fet la societat civil valenciana, que en totes les ocasions ha eixit en defensa del qui era agredit i, també, ha menyspreat el comportament dels agressors.

Fa pocs dies ha ocorregut a Almàssera. Les ordes feixistes han passat per este poble tranquil de l'Horta Nord. Un poble valencià. Però, esta vegada l'agressió ha sigut a la Seu d'Units per València i l'atac una pintada en la seua façana on, com es pot apreciar, han dibuixat el símbol d'una "diana" i la paraula Bloc. Desconeixem si els autors de la bretolada volien intimidar a algú, però ja podem dir-los que no ha sigut així i que mai ho aconseguiran: ni en un ni en l'altre partit valencianista.

Davant d'esta nova agressió, els militants i simpatitzants del BLOC en el seu col·lectiu d'Almàssera volen manifestar:

1º L'oferiment de la nostra solidaritat amb les dones i homes d'UxV en estos moments de seriosa preocupació.

2º El nostre total i frontal rebuig a l'acte vandàlic que ha sofrit este partit a la seua seu d'Almàssera.

3º Que esta agressió, des del BLOC la sentim, també, com una agressió cap el nostre partit i cap tots les valencianes i els valencians.

4º Els valencians demòcrates no podem consentir que estos bergants assumisquen cap mena de protagonisme, ni civil, ni social, ni polític. No representen cap patriota valencià, ni a cap persona de bé.

5º Des del BLOC d'Almàssera fem una crida a tota la ciutadania per sumar-se al rebuig d'accions com aquestes que impedeixen la convivència i l'harmonia social al nostre poble.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el poble està cobert d'aquesta merda provocada pel GAV. Persones que ni tenen vergonya ni la conéixen.

UxV Almàssera ha dit...

UxV agraïx els comentaris inserits en la seua pàgina i no dubte que el partit que representa NO és partidari d’estes actuacions, en este cas materialment les patim nosaltres però no deixen de danyar el sistema democràtic en què estem tots immersos.

UxV Almàssera

Anònim ha dit...

El partit Popular D'almàssera, denuncia totes estes activitats antidemocràtiques, en este cas denunciem una pintada en la seu del Partit de UXV, de igual manera que ens haguera agradat que es comdenara la pintada que varen sofrir en la nostra seu farà cosa de 2 mesos, en la qual eixia una bandera estrel.lada catalana amb les sigles PPCC. Però repetim denunciem totes estes agressions vinguen de on vinguen.

Moltes Gracies.
PP ALMÀSSERA
http://www.ppalmassera.blogspot.com