Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 3 de setembre del 2010

Sopar homenatge a Vicent Andrés Estellés

Benvolguts amics,

Us recordem que l'Institut d'Estudis del Camp de Túria us convoca el dissabte 4 de setembre, a les 9 de la nit, a Consolat de Mar (Benaguasil), per a celebrar el Sopar Vicent Andrés estellés. Heu de portar l'entrepà, tindrem a punt la beguda i la picadeta. O també podeu vindre directament a l'acte més literari en acabant de sopar.

Amics estudiosos de la història i de la literatura ens resumiran l'època, la figura i l'obra del nostre poeta.

Comptarem amb músics que acompanyaran la recitació d'alguns dels seus versos més emblemàtics.

I també us animem perquè intervingueu donant la vostra opinió sobre Vicent Andrés Estellés, llegint alguns versos, contant alguna anècdota...

Volem una vetllada oberta i participativa.

Us confirmem la presència de músics del més alt nivell com Ivan Balaguer, violoncel solista de l'Orquestra de València, que acompanyar Miquel Casanova, poeta de Benaguasil, en la lectura de poemes del poeta de Burjassot.

Estaria molt bé que confirmàreu l'assistència per tindre una idea aproximada del que hem de preparar (escriviu a aquest correu o telefoneu al 96 273 73 75).

No falteu!





Institut d'Estudis del Camp de Túria

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avore si puc estar!

Rosella ha dit...

també hi ha festa estellés a Montcada (xiringuito del BLOC), a Burjassot (Ca Bassot) i a Alboraia (avda Aragó) . Ho dic perquè paren més prop d'Almàssera. Jo aniré a Montcada!

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Gràcies per la informació, Rosella!