Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Actes organitzats pel BLOC amb motiu del 9 d'Octubre

Benvolgudes amigues i amics;


Sols un recordatori dels actes que convocats pel Bloc o als que ens hem adherit, es celebraran per a commemorar el dia Nacional del País València.

El divendres dia 8 d’octubre Acte d’homenatge a Jaume I a les 20 hores al Parterre de València. També el divendres dia 8 a les 22 hores festa del Bloc Jove a Godella, Pl del Molí

El dissabte dia 9 a les 11’30 en la cantonada de l’ajuntament amb el C/. Periodista Azati, concentració per a participar en la baixada de la Senyera i posterior processó cívica. Aquest acte està convocat pel Centre d’Actuació Valencianista i al que el Bloc Nacionalista Valencià, s’adhereix per acord de la seua Executiva Nacional i de L’Executiva de València ciutat. En l’arxiu adjunt trobareu el manifest que ha fet públic aquesta entitat.

És molt important la participació en aquest acte, que caldrà recuperar per als valencianistes, donada la seua importància simbòlica i el fet que grups aliens al valencianisme, no tant sols volen apropiar-se de l’acte, si no també, impedir la presència de col·lectius, organitzacions i partits valencianistes, La qual cosa no hauríem de permetre

A parir de les 10 hores en el Passeig Marítim festa del 25 aniversari d’Escola Valenciana.

A les 17’30 concentració en la porta de l’església de Santa Agustí per a participar en la manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre.

T’espera’m