Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

diumenge, 3 d’octubre del 2010

El BLOC de Castelló presenta Enric Nomdedéu, Ali Brancal i Vicent Marzà com a capçalera de la llista electoral

Miquel Torres (BLOC): ‘Amb aquesta capçalera de la llista conjuguem experiència i il·lusió, preparació i proximitat a la ciutadania’.El director de campanya electoral municipal del BLOC de Castelló, Miquel Torres, ha anunciat avui que aquesta vesprada, i en l’acte festiu que tindrà lloc a partir de les 19 hores a l’Hotel Intur de Castelló, “es presenta la capçalera de la llista electoral municipal del BLOC de Castelló per a les properes eleccions de maig de 2011, que estarà formada per Enric Nomdedéu, Ali Brancal i Vicent Marzà”.

El representant nacionalista ha explicat que “pel que fa al nostre cap de llista, poc resta a explicar; Enric Nomdedéu ha estat regidor del BLOC els darrers vuit anys, els quatre últims com a portaveu. El seu treball diari és el seu millor aval”.
Torres també ha comentat que “pel que fa a Ali Brancal Mas, l’actual Secretària local del BLOC de Castelló, ocuparà el segon lloc de la llista electoral. Ali Brancal és grauera i, de formació, pedagoga. Ha treballat en l’àmbit d’Igualtat d’oportunitats, tot participant en l’elaboració del Primer Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, així com en l’àrea de serveis socials amb persones en situació de dependència i en protecció de la infància. És membre del Centre Excursionista de Castelló i de la Plataforma contra la violència. Actualment, treballa en formació en Forem, de CCOO, formant a persones en situació de desocupació”.
El director de campanya del BLOC ha informat que “Vicent Marzà Ibáñez, que ocuparà el lloc número 3 de la llista municipal, va nàixer a Castelló la Magdalena del 1983. És Mestre de francés i anglés i també té estudis d’Enginyer Industrial. Ha col·laborat en nombroses ocasions amb diversos moviments socials de Castelló i ha format part de la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE, organització de la que ha estat secretari intercomarcal de Castelló. És esportista, afiliat del STE-PV, i membre de la Junta d’Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua, aixi com Vicepresident de la seua entitat de Joves”.
Finalment, Torres ha afegit que “aquests tres candidats han estat triats per l’assemblea local del BLOC per unanimitat, després d’un procés obert a tota la militància del col·lectiu. Són tres persones amb un fort compromís amb la seua ciutat, Castelló; amb ells, la capçalera de la nostra llista conjuga experiència i il·lusió, preparació i proximitat a la ciutadania”.