Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 22 d’octubre del 2010

APLEC DEL DARRER DIUMENGE D’OCTUBRE AL PUIG

DIUMENGE DIA 31 D’OCTUBRE



MÉS NOTICIES

Algunes organitzacions valencianistes han editat un interessant díptic, informant sobre la història de l’Aplec al Puig i la Marxa a peu des de València. Des d’ací els agraïm aquest treball i vos l’ajuntem en els arxius per a que el pugueu conèixer.

El Centre Pare Tosca de València, convoca a tots els cristians valencianistes a la missa per la pàtria, la pau i la justícia que es celebrarà el diumenge dia 31 a les 12’30 hores en l’església del Monestir de Santa Maria a El Puig. Us adjuntem la informació per si es del vostre interès.

DINAR

Cal que feu un esforç per concretar abans del dijous dia 28 la vostra participació en el dinar.


Si voleu dinar del servei de càtering, cal que reserveu els vostres tiquets cridant al telèfon 963826606 o al correu dades@bloc.ws.

Si heu de fer una paella o altre tipus d’àpat cuinat amb llenya cal que també confirmeu la vostra participació i el nombre de comensals, telefonant o enviant un e-mail, al telèfon i correu consignat més amunt. Hem de fer una previsió d’abastiment de llenya i aigua.

Per últim animar-vos a participar, ja estan confirmant la seua assistència companys i companyes de col•lectius i comarques. Els de l’Alacantí faran paella per a 50 persones, els de Torrent rostiran un corder, de Sagunt anuncien cassoles d’arròs al forn. La cosa s’anima i a més anuncien bon oratge. Mireu aquesta informació que ho confirma:


domingo 31/10/2010

mucho sol

Temperatura máxima: 68°F

RealFeel: 71°F

Detalles Hora-por-Hora http://www.accuweather.com/es-ar/es/valenciana/valencia/forecast2.aspx







HI HAURÀ SERVEI DE BAR DURANT TOT L’APLEC I TAULES I CADIRES PER A TOTHOM

ENGUANY MÉS OBERTA I PARTICIPATIVA QUE MAI.

VINE A LA FESTA ANUAL DEL VALENCIANISME ¡



www.bloc.ws