Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 5 d’octubre del 2010

El BLOC proposa que l’Ajuntament recolze l’Aplec dels Castelló

Nomdedéu (BLOC): “Castelló de la Plana ha d’implicar-se amb aquesta iniciativa, que ja va tindre lloc a la nostra ciutat fa uns anys”.




El portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que plantejarà en comissió informativa que “l’Ajuntament de Castelló s’adherisca i done suport institucional a la commemoració dels ’10 anys de Trobades dels Castelló’”.

Nomdedéu ha comentat que “entenem que la implicació de Castelló de la Plana, que és el municipi més gran dels que porten el topònim ‘Castelló’, és imprescindible; cal donar publicitat de la iniciativa i participar activament en els actes. La iniciativa ha d’aplegar a la societat civil de Castelló, i en això l’Ajuntament ha de jugar un paper fonamental”.

Finalment, l’edil del BLOC ha afegit que “la vinculació amb els altres Castelló del País Valencià, les Illes, Catalunya i la Franja de Ponent a l’Aragó és una manera de recordar la nostra història i, alhora, de treballar per estretir els llaços culturals que ens uneixen amb aquestos pobles”.